Logistiek

Visie

Online goederen bestellen kent een enorme groei de laatste jaren. De bol.com’s schieten als paddenstoelen uit de grond. Steeds meer mensen verkiezen het online shoppen boven het gewoel van drukke winkelstraten. Om al deze leveringen in goede banen te leiden, dient er een zeer performant logistiek netwerk op poten te worden gezet.
Zorgen voor de correcte leveringen binnen de juiste termijn staat hier centraal.

Leerlingenprofiel

Wil jij jobzekerheid en wil jij werken in de sector van de logistiek? Kan jij onder tijdsdruk werken en kan je in alle omstandigheden je kalmte bewaren? Kan je klantvriendelijk werken? Kan je gestructureerd werken? Indien jij je herkent in dit profiel van een allround duizendpoot, dan is de richting logistiek ideaal voor jou!

Overgang

Na het volgen van het 6e jaar kan je gaan werken of je kan ervoor opteren het 7e specialisatiejaar Logistiek assistent magazijn te volgen of het 7e jaar Logistiek assistent magazijn – duaal. Na het succesvol beëindigen van dit 7e jaar behaal je een diploma van het Hoger Secundair Onderwijs. Met dit diploma kan je er ook voor opteren in een aanverwante bacheloropleiding verder te studeren.