Opendeuravond

Iedereen is van harte welkom op onze Opendeuravond van vrijdag 26 april 2019 van 16 uur tot 20 uur.

De ouders en leerlingen worden vergast op een actieve rondgang doorheen de school afgestemd op hun specifieke interesses. Tijdens deze rondgang kan u kennis maken met alle leerkrachten van de school en kunnen op zeer informele wijze alle mogelijk vragen besproken worden.

Tijdens deze opendeuravond houden onze leerlingen van de 3de graad haarzorg een heuse kappersshow al waar zijn hun talenten kunnen tonen.

Daarnaast is er ook een praatcafé voorzien. Een prima ruimte voor gezellige ontmoetingen met andere ouders, leerlingen en leerkrachten.

Op de opendeuravond zijn inschrijvingen mogelijk, behalve voor de eerste jaren. Deze leerlingen moeten wachten tot de decretaal vastgelegde datum van 29/05. Dit conform het inschrijvingsdecreet. Naar aanleiding van het belangenconflict ingeroepen door het Parlement van de Franstalige Brusselaars, de Franse Gemeenschapscommissie, bestaat de mogelijkheid dat de inschrijvingsdatum van 1 maart behouden blijft. In dit geval wordt ook de voorrangsregeling voor inschrijving van broers en zussen en kinderen van personeelsleden op 1 februari behouden.