BSO - 3de graad - Schooljaar 2020-2021

5de en 6de jaar

Elektrische Installaties

G3L12 Elektrische Installaties

Kom naar de school met de vele plussen en volg de lessen in de richting elektrische installaties. Je wordt dan perfect voorbereid op een job als elektrici├źn. Werk verzekerd!

Meer informatie...

Elektrische Installaties - DUAAL

G3L12 Elektrische Installaties DUAAL

Kom naar de school met de vele plussen en volg de lessen in Elektrische Installaties Duaal. Je krijgt dan twee dagen les op school en doet een betaalde stage binnen het bedrijfsleven.

Meer informatie...

Haarzorg

G3L12 Haarzorg

Kom naar de school met de vele plussen en volg de lessen in de richting Haarzorg. Het praktijkgedeelte van je opleiding vindt plaats in het eigen kapsalon van de school. Je werkt met echte klanten! Levensecht onderwijs dus.

Meer informatie...

Haarverzorging - DUAAL

G3L12 Haarzorg DUAAL

Kom naar de school met de vele plussen en volg de lessen in Haarzorg duaal. Je krijgt dan twee dagen les op op school en doet de rest van de week een betaalde stage binnen een kapperszaak.

Meer informatie...

Houtbewerking

G3L12 Houtbewerking

Kom naar de school met de vele plussen en volg de lessen in de richting houtbewerking. De school beschikt over professionele apparatuur en een eigen CNC-machine. Susses op de arbeidsmatkt verzekerd dus.

Meer informatie...

Kantoor

G3L12 Kantoor

Kom naar de school met de vele plussen en volg de lessen in de richting Kantoor. Een 'brede' richting die je voorbereidt op een administratieve job.

Meer informatie...

Lassen - Constructie

G3L12 Lassen Constructie

Kom naar de school met de vele plussen en volg de lessen in de richting Lassen-Constructie. Deze richting biedt heel wat tewerkstellingsmogelijkheden in de regio Antwerpen.

Meer informatie...

Logistiek - DUAAL

G3L12 Logistiek DUAAL

Kom naar de school met de vele plussen en volg de lessen in Logistiek - duaal. Je krijgt dan twee dagen les op school en volgt de overige dagen van de week een betaalde stage.

Meer informatie...