Specialisatie - Schooljaar 2020-2021

7de jaar

Elektrotechnicus - DUAAL

G4L1 Elektrotechnicus DUAAL

Kom naar de school met de vele plussen en volg de lessen in het zevende jaar elektrotechnicus-duaal. Deze zeer praktische opleiding, waarbij lessen op school gecombineerd worden met werken, is de ideale voorbereiding voor een succesvolle carrière binnen de elektriciteitssector. Bovendien word je nog betaald ook!

Meer informatie...

Haarstylist

G4L1 Haarstylist

Kom naar de school met de vele plussen en volg de lessen in het zevende jaar haarstylist. Je lessen haarzorg krijg je in het kapsalon van de school. Je werkt er op reële klanten. Een perfecte voorbereiding om je eigen salon te openen.

Meer informatie...

Industriële Elektriciteit

G4L1 Industriele Elektriciteit

Kom naar de school met de vele plussen en volg de lessen in het zevende jaar Industriële Elektriciteit. Een perfecte voorbereiding op een succesvolle carrière.

Meer informatie...

Interieurinrichting

G4L1 Interieurinrichting

Kom naar de school met de vele plussen en volg de lessen in het zevende jaar Interieurinrichting. Een perfecte stap in de richting van een succesvolle carrière.

Meer informatie...

Kapper-stylist - DUAAL

G4L1 Kapper stylist DUAAL

Kom naar de school met de vele plussen en volg de lessen in het zevende jaar Kapper - stylist - duaal. Middels een betaalde stage word je optimaal voorbereid op het kappersberoep.

Meer informatie...

Logistiek

G4L1 Logistiek

Kom naar de school met de vele plussen en volg de lessen in het zevende jaar Logistiek.

Meer informatie...

Logistiek assistent magazijn - DUAAL

G4L1 Logistiek assistent magazijn DUAAL

Kom naar de school met de vele plussen en volg de lessen in het zevende jaar Logistiek assistent magazijn - duaal). Middels een betaalde stage word je perfect gelanceerd voor een verdere loopbaan in deze sector.

Meer informatie...

Pijpfitten/Lassen/Monteren

G4L1 Pijpfitten Monteren Lassen

Kom naar de school met de vele plussen en volg de lessen in het zevende jaar Pijpfitten - Lassen - Monteren. Deze richting biedt je zekerheid op werk!

Meer informatie...